Prázdniny s Shebulovic smečkou

04.05.2009 20:22

Ve středu nám byla odcizena Sára a odvezena na nám neznámé místo v Novém městě na Moravě. Naštěstí si ji odvezly Pavluša s Marťou a Shebou, takže jsme byli skoro v klidu....holkám se zdálo, že jeden pejsek je málo. A taky bez Sárinky by byly prázdniny o ničem, když si s Shebulou tak krásně rozumí, že?!?!

Jelikož má Pavluša občas záchvaty zodpovědnosti, pravidelně nás pomocí emailu a fotek informovala, jak to s nima vypadá, a zda Sárinka moc neteskní (spíš to vypadalo, že si madam ani nevšimla, že nás tam nemá, mrcha jedna nevděčná....)

A tady jsou zprávy z fronty:

Datum: 30.4. 2009, 13:53

    Sviti tu slunicko, my se rvem malicko. Aby ses nebala panicko, posilame tohle psanicko.
Sviti slunicko, a my se rvem malicko a aby ses nebala panicko posilame ti tohle psanicko.

Datum: 30.4. 2009, 15:34 

    Je tu nadherne, slunicko sviti, kolem kvete kviti a my se vecer spekacku prezereme k zbliti.

Datum: 30.4. 2009, 21:22

    Unaveny k smrti, zblajzly vecu a padly na pelech. Mluvim o Martine a Pavle, vase Sara a Seba :-)

Datum: 1.5. 2009, 03:24

    Tak co toje!?! Sem myslela ze Sarus do postele nesmi!?tak jak to,ze se ve tri rano probudim s bloklyma zadama,protoze se celou noc neotacim,protoze to nejde! (Pavluša)

"Hele, Sáruš, voni si snad myslely, že jako budem spát na zemi, a oni se budou vále na posteli....tak to teda néééééé!"

Datum: 1.5. 2009, 15:13

    A pak ze se neunavi....Po puldne na koupaku, a par pamlsku do cumaku, padly jako hrusky zraly, konecne aspon chvili klid nam daji!

Datum: 1.5. 2009, 22:17
    
    Taboracek (zde pouze fotka v příloze, jak si ty naše "kamarádky" užívají při opékání špekáčků - a ta naše mrcha chlupatá s nima, prej si dala taky, fuj....)

Datum: 1.5. 2009, 22:35

    Uz druhej den mame boulicku kousek za levou lopatkou - mozna pejsek sezral hopskulku a ta zabloudila na ceste z tela ven.Stipanec to neni,je to vevnitr-kuzu muzu pres to presunout.Mozna je to nejaka smrtelna boulomatoza :-(. (Naštěstí to vypadá, že je to jenom taková malá podlitina...no jo no, tak dlouho se Sára ke rvaní provokuje, až sou z toho bouličky....)

Datum: 1.5. 2009, 23:06

    Uz jdem spat,tak kdybys chtela znat,takhle to vypada pod perinou,ze je tam pes neni moji vinou!Terorizuji nas a muci,komar mi u ucha bzuci.Tak dobrou noc pratele,spete sladce,jako v krave spi tele. (mysleno-zarodku telatka se v mamincine kraviccine brisku urcite spinka sladce!a pak se mi to hodilo do rymu!:-))

Datum: 2.5. 2009, 17:02

    Pohodicka (opět v příloze obscéní fotka, kde se Marťa vyvaluje v jednom křesle, Shebula ve druhém křesle a náš chudáček týraný pejsek musí ležet na zemi s rozdrbaným tenisákem....)

No a 2.5.2009 večer se ozval zvonek a nám se vrátila naše milovaná Sárinka domů, huráááá....(zavrtěla ocasem, lehce nás blízla a šla pokračovat ve rvaní s Shebulou, ....daleko větší radost z jejího návratu měl Foxík, který po ní už viditelně tesknil...)

Tady jsou fotky, na kterých je vidět, jak si holky užívaly (hlavně jak z chudinek psích dělaly otroky - musely je tahat na bruslích a tak a vůbec ;o))

A pár videí je tady...no, né na všech je Sára, ale i tak si myslíme, že se pobavíte....

Teď, když píšu článek, je Shebule pro změnu u nás, aby si holky od sebe neodvykly.....a po večeři všechny tři psiska svorně vytuhli, kdyždý na svém místečku (psí návštěvy, které u nás nocují, mají pelíšek před terárkem s háďátama, mezi křeslama, i když je ráno většinou najdem úplně jinde - Shebule u Sáry a Foxe, Arieta dělá neviditelnou v ložnici pod židlí - psi do ložnice nesmí, ale hlavní je, že se jim u nás líbí, ostatně komu by se nelíbilo....)

Holkám děkujem, že Sáru vzaly sebou a naučily ji témeř dokonale válet sudy (já to řikám pořád, že za pamlsek udělá i to, co neumí, ale nebudem brát Pavle její výcvikářské iluze......) a těšíme se, že zase vyrazí na nějaké prázdniny, tentokrát jim přibalíme i Foxe, bo by mu zas bylo smutno, po té nevděčnici zrzavé.....